Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Samsung DV300F Wi-Fi


Η Samsung Electronics Co, Ltd, ένας παγκόσμιος ηγέτης στην ψηφιακών μέσων και ψηφιακής σύγκλισης παρουσίασε την DV300F, εισάγοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας διπλής LCD με συνδεσιμότητα Wi-Fi για τους χρήστες της κάμερας που θέλουν να μοιραστούν στιγμές σε μια στιγμή.

H DV300F είναι το πρώτο μοντέλο DualView να προσφέρει Wi-Fi σύνδεσης. Ενσωματωμένο της μηχανής συνδεσιμότητα Wi-Fi επιτρέπει στους χρήστες να ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τις εικόνες τους ή να τα αποστείλετε σε τοποθεσίες κοινωνικής μέσα ενημέρωσης, όπως το Facebook, το Picasa, στο Flickr και το YouTube. Επιπλέον, εικόνες που είναι αποθηκευμένες σε microSD κάρτα μνήμης της φωτογραφικής μηχανής, μπορούν να αποθηκευτούν σε ένα PC στο σπίτι, χωρίς καλώδια, χρησιμοποιώντας το PC λειτουργία Auto Backup. Cloud υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένων των AllShare Play της Samsung και της Microsoft SkyDrive, επιτρέπει στους χρήστες να αποθηκεύουν και να μοιράζονται πολύτιμες εικόνες τους από οπουδήποτε.

Η DV300F μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα εντυπωσιακό 16 megapixels, 5x οπτικό zoom και 25 χιλιοστά ευρυγώνιο φακό για να συλλάβει όλη τη δράση, ακόμα και από απόσταση.

Γίνετε δημιουργικοί με το Magic Frame και Picture-in-Picture Shot. Οι χρήστες μπορούν να εντυπωσιάσουν ακόμα και τους φίλους τους, συνδυάζοντας μια φωτογραφία με ένα video clip και αμέσως το ανέβασμα στο YouTube ή άλλους δικτυακούς τόπους κοινωνικής δικτύωσης.

Με τη δυνατότητα Shot Σπλιτ, οι χρήστες μπορούν να συγχωνευθούν έως και τρεις διαφορετικές εικόνες για να δημιουργήσουν το δικό τους καλλιτεχνικό αριστούργημα!


Aποκτήστε την γρήγορα!

Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Facebook Twitter googlebuzz yahoomail Stumbleupon Favorites More